Lubelskie na talerzu - czytaj nasz serwis poświęcony kulinariom
Naleśniki z ciasta Feuille de brick
Farsz : migdały , cukier , żółtka ,aromat pomarańczowy , cynamon zmiksować tak aby utworzyć jednolitą masę Nałożyć na ciasto feuille de brick ( można zastąpić zwykłym ciastem naleśnikowy , ale cienko wysmażonym ) Po nałożeniu przeciąć na dwie części i smażyć na rozgrzanym klarowanym maśle aż uzyskamy rumiany kolor . Możemy podawać z różnego rodzaju musami lub owocami sezonowymi .
Nasze serwisy:
Kronika policyjna Lubelszczyzny
Repertuar lubelskich kin
Lubelski informator miejski
Z przymrużeniem oka
Najświeższe wiadomości z Twojego miasta prosto na Twoją skrzynkę e-mail. Zapisz się do newslettera!
Prześlij nam swój artykuł lub swoje zdjęcia. Nie masz konta? Zarejestruj się!
Masz firmę? Dodaj ją za darmo do Katalogu Firm.
Organizujesz imprezę? Poinformuj nas!
![emisja bez ograniczeń wiekowych](https://s-nsk.ppstatic.pl/assets/nsk/v1.221.5/images/video_restrictions/0.webp)
Chlebek bananowy air fryer
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?