MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Lubelskie restauracje: 

Lubelskie restauracje: 

Pasta z...
fot. MG

Lubelskie restauracje: Przysmaki kuchni ormiańskiej

Lubelskie restauracje

Lubelskie restauracje:

Lubelskie restauracje:

Pasta z czerwonej fasoliSkładniki: 1 puszka fasoli czerwonej, kilka ząbków czosnku, kolendra, sól, pieprz, kilkanaście orzechów włoskich Sposób przygotowania: 1 puszkę czerwonej fasolki mielimy. Później dodajemy drobno posiekany czosnek i kolendrę. Wszystko dokładnie mieszamy na jednolitą masę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Kruszymy orzechy włoskie i potem posypujemy nimi pastę. Najlepiej smakuje z zawijanym lawaszem.

Zobacz również

Z Widzewa mogą odejść Jordi Sanchez i Andrejs Ciganiks

Z Widzewa mogą odejść Jordi Sanchez i Andrejs Ciganiks

Moder po meczu z Francją: Możemy rywalizować z najlepszymi drużynami na świecie

Moder po meczu z Francją: Możemy rywalizować z najlepszymi drużynami na świecie

Polecamy

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

Uroczyste zakończenie sezonu w Filharmonii Lubelskiej. Zagra Vadim Brodski

Uroczyste zakończenie sezonu w Filharmonii Lubelskiej. Zagra Vadim Brodski

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju