W konkursie wystartowała Katarzyna Hryciuk, nauczycielka ZSRCKU w Kościelcu. Było o co walczyć, gdyż nagrodą były warsztaty kulinarne dla uczniów. Jak się okazało, wśród sześciu laureatów, znalazła się szkoła w Kościelcu.
W czwartek odbyły się warsztaty, które poprowadził Robert Głyda, doradca kulinarny w firmie Tom-Gast. Podczas dwugodzinnego szkolenia, uczniowie mieli okazję zapoznać się z nowymi technikami kulinarnymi oraz ze sprzętem, który na co dzień jest wykorzystywany w najlepszych restauracjach i hotelach.
Zobacz także: ZSRCKU Kościelec: 2. miejsce w Konkursie Gastronomicznym Kuchnia Polska na Mazowszu [ZDJĘCIA]
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?