Zapiekanka jak w PRL, burger z Wrocławia i regionalne potrawy. W Lublinie przybywa restauracji
Małe Indie, Rybna 2 Smaki, aromaty i kolory kuchni orientalnej można poznać w Małych Indiach. Restaurację otwarto kilka miesięcy temu, ale w październiku została zamknięta z powodu awarii. Ponowne otwarcie nastąpiło 11 stycznia. Od tego czasu można ponownie raczyć się kuchnią wegetariańską w hinduskim wydaniu. W odświeżonym menu znajdziemy 11 przekąsek (m.in. chrupiące pierożki samosa), 26 pozycji dań głównych, 10 rodzajów pieczywa z pieca tandoor, cztery desery (w tym tradycyjne pączki w słodkim syropie i pudding mleczny) i indyjskie napoje. Szef kuchni poleca m.in. Matar Paneer, czyli świeży ser paneer z zielonym groszkiem w kremowym pomidorowym sosie doprawionym mieszanką indyjskich przypraw. Do tego ryż basmati lub gorący chlebek naan prosto z pieca tandoor.