- Podłogi, ściany i urządzenia w restauracji były w złym stanie – mówi Barbara Sawa-Wojtanowicz z lubelskiego sanepidu.
Żywność w lodówkach nie była odpowiednio posegregowana. – Produkty były przeterminowane. Nie było dokumentacji, która potwierdzała ich pochodzenie - dodaje Sawa-Wojtanowicz.
Sanepid stwierdził, że pracownicy restauracji nie mieli odpowiedniej dokumentacji medycznej. - Na dodatek restauracja działała bez zgody sanepidu – podkreśla Barbara Sawa-Wojtanowicz.
To nie wszystkie nieprawidłowości. W lokalu nie było ciepłej wody. A śmieci wrzucane były do foliowych worków. Firma nie miała umowy o wywóz śmieci.
Precz z Zielonym Ładem! - protest rolników w Warszawie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?