Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By zachować w pokarmach możliwie jak najwięcej substancji...
fot. Dusanpetković/gettyimages

Te błędy podczas gotowania mogą zmniejszyć ilość składników odżywczych w potrawie. Wyeliminuj je i ciesz się pełnowartościowym posiłkiem

11 najczęstszych błędów, które niszczą składniki odżywcze! Też je popełniasz?

By zachować w pokarmach możliwie jak najwięcej substancji odżywczych dla organizmu, trzeba postępować z żywnością w odpowiedni sposób.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Pruszkowie, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Pruszkowie, (28.04-4.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Żorach, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Żorach, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Gotujesz tak ryż albo kaszę? Jak najszybciej przestań! Trujesz siebie i swoją rodzinę

Gotujesz tak ryż albo kaszę? Jak najszybciej przestań! Trujesz siebie i swoją rodzinę

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Wapń może zwiększać ryzyko sercowe lub je obniżać. Ważne, kiedy go przyjmujesz

Ta wyspa co pół roku znajduje się w innym państwie. Jak to możliwe?

Ta wyspa co pół roku znajduje się w innym państwie. Jak to możliwe?