Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj marynatę do mięsa: wymieszaj w miseczce oliwę,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczysty indyk z grilla. Sekretem smaku jest wyśmienita marynata. Przepis na danie z grilla, którym zaskoczysz swoich gości

Delikatny indyk z grilla. Krok 1

Przygotuj marynatę do mięsa: wymieszaj w miseczce oliwę, miód, sok z cytryny, rozgnieciony czosnek, chili, tymianek, zioła prowansalskie i szczyptę soli. Pokrój mięso z indyka na małe filety, możesz je delikatnie roztłuc tłuczkiem, by miały jednakową grubość. Posmaruj każdy kawałek marynatą i odstaw całość na ok. 1,5 godziny.

Zobacz również

P13 to nowa restauracja w Radomiu. Lokal oferuje smaki z całego świata [ZDJĘCIA]

P13 to nowa restauracja w Radomiu. Lokal oferuje smaki z całego świata [ZDJĘCIA]

Marek Papszun może dostać pracę na innym kontynencie!

Marek Papszun może dostać pracę na innym kontynencie!

Polecamy

Stwórz własną lampę i zaprezentuj ją podczas Nocy Kultury!

Stwórz własną lampę i zaprezentuj ją podczas Nocy Kultury!

ODTJ zaprasza na bezpłatne szkolenia techniki jazdy. Dzień otwarty już w piątek!

ODTJ zaprasza na bezpłatne szkolenia techniki jazdy. Dzień otwarty już w piątek!

Liczba lekcji religii zostanie ograniczona? Minister edukacji zapowiada

Liczba lekcji religii zostanie ograniczona? Minister edukacji zapowiada