Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Broń Radom w środę rozpoczyna przygodę w Pucharze Polski

Broń Radom w środę rozpoczyna przygodę w Pucharze Polski

Była szefowa wielkopolskiego NFZ dyrektorką szpitala w Poznaniu

Była szefowa wielkopolskiego NFZ dyrektorką szpitala w Poznaniu

Polecamy

Popularny lek przeciwbólowy wycofany ze sprzedaży. Jest niebezpieczny!

Popularny lek przeciwbólowy wycofany ze sprzedaży. Jest niebezpieczny!

Teren wokół zbiornika „Okopiec” we Włodawie zyska nowy blask

Teren wokół zbiornika „Okopiec” we Włodawie zyska nowy blask

Wójt gminy rozwiązał protest rolników na granicy w Dorohusku

Wójt gminy rozwiązał protest rolników na granicy w Dorohusku