MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4...
fot. 123RF

Obowiązki pracodawcy zimą względem pracownika. O czym szef powinien pamiętać?

Posiłki

Posiłki powinny być wydawane przeciętnie po 3 lub 4 godzinach pracy, podczas regulaminowej przerwy na drugie śniadanie. Przełożony musi ponadto zapewnić swoim ludziom ciepłe napoje. Przepisy nie określają konkretnie, w jakiej ilości. Gorące napoje mają być dostępne dla pracowników w ciągu całej zmiany roboczej.

Zobacz również

W Kielcach rowerzysta najechał na pieszą na chodniku. Kobieta w szpitalu

W Kielcach rowerzysta najechał na pieszą na chodniku. Kobieta w szpitalu

Śmiertelny wypadek w Goduszynie koło Jeleniej Góry. Wiadomo więcej o tragedii

Śmiertelny wypadek w Goduszynie koło Jeleniej Góry. Wiadomo więcej o tragedii

Polecamy

GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

GORĄCY TEMAT
GIS ostrzega: ta mąka może być niebezpieczna dla alergików

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal