W ciastkach ze słonecznikiem były szkodniki. Nabiał był przechowywany w temperaturze +14 stopni, zamiast do 8 stopni. Środki spożywcze nieoznakowane, bez etykiet producenta. Na półkach leżały przeterminowane produkty. Końcówki i okrawki wędlin były obślizgłe, obeschnięte, z pleśnią. Warzywa, owoce i ziemianki personel sklepu ważył na wadze przeznaczonej dla ciastek i cukierków. Na zapleczu nie było ręczników jednorazowych. Półki i szafki brudne.
Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?