MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Pobił i okradł. Został złapany na gorącym uczynku

NOWE
Pobił i okradł. Został złapany na gorącym uczynku

„Spojrzenie na Auschwitz poprzez rysunek”. Prace Mariana Kołodzieja na wystawie

NOWE
„Spojrzenie na Auschwitz poprzez rysunek”. Prace Mariana Kołodzieja na wystawie

Polecamy

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Kto jest ojcem syna Pauli? To muzyk popularnego w latach 90. zespołu

Polska jak Chorwacja! Gdzie woda w Bałtyku jest najcieplejsza? Nowy raport IMGW

Polska jak Chorwacja! Gdzie woda w Bałtyku jest najcieplejsza? Nowy raport IMGW

Budowa S17 Piaski-Łopiennik może pochłonąć ponad 800 mln zł

Budowa S17 Piaski-Łopiennik może pochłonąć ponad 800 mln zł