MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Wędkarze walczyli o mistrzostwo okręgu opolskiego. Łowili taaaakie ryby!

NOWE
Wędkarze walczyli o mistrzostwo okręgu opolskiego. Łowili taaaakie ryby!

Cyberzagrożenia i porady na wakacje. Policjanci edukują uczniów

NOWE
Cyberzagrożenia i porady na wakacje. Policjanci edukują uczniów

Polecamy

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg

Takie rajstopy latem to skarb. Już nie wstydzę się swoich nóg

Tragiczny wypadek. Zginął 24-letni motocyklista potrącony przez pijaną kobietę

Tragiczny wypadek. Zginął 24-letni motocyklista potrącony przez pijaną kobietę