Oprócz kiermaszowej oferty na Starym Mieście w Lublinie będą czekać na Państwa dodatkowe atrakcje.W sobotę gotowanie i degustacja barszczu świątecznego i cebularzy lubelskich, a w niedzielę - przyrządzanie i smakowanie baby wielkanocnej.
- Tego dnia (14 kwietnia) zaprosimy też Państwa na warsztaty kulinarne, w których główną rolę odegra… jajko - zachęca do przybycia na miejsce urząd marszałkowski, który jest organizatorem imprezy. Kiermasz na Placu Zamkowym powstał we współpracy z projektem „Ryneczek Lubelski”.
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?