MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 2

Filety z kurczaka pokrój w kostkę i wymieszaj z łyżką sosu teriyaki. Paprykę umyj i pokrój w paski lub kostkę. Cebulę i czosnek obierz, a następnie drobno posiekaj.

Zobacz również

Dzień Dziecka w Będzinie. Dopisała pogoda, atrakcji było mnóstwo

Dzień Dziecka w Będzinie. Dopisała pogoda, atrakcji było mnóstwo

Michał Szpak wystąpił z okazji Dni Głogowa 2024. Zobaczcie zdjęcia i wideo z koncertu

Michał Szpak wystąpił z okazji Dni Głogowa 2024. Zobaczcie zdjęcia i wideo z koncertu

Polecamy

Mama w średnim wieku w sieci światów! Wieczór filmowy w CSK

Mama w średnim wieku w sieci światów! Wieczór filmowy w CSK

Japońskie arcydzieło animacji w Kinie CSK

Japońskie arcydzieło animacji w Kinie CSK

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść