Warsztaty dobrego smaku: Danuta Pietrusik. Sekret Sapiehów

Informacje o imprezie

Kiedy
11 Września 2011, godz. 18:00
Gdzie
Restauracja Hades - Szeroka, Grodzka 21, 20-112, Lublin
Bilety
Brak informacji o biletach
Danuta Pietrusik z Kodnia, która wygrała tegoroczną edycję Naszego Kulinarnego Dziedzictwa zaprezentuje sztukę wyrobu wędlin dojrzewających, w tym parmeńskiej szynki z Litwy, kindziuka i półgęska.<br>
`

Komentarze (0)

avatar

Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!

Dodaj swoją imprezę!

Masz informację o imprezie? Podziel się i wyślij!

+ Dodaj imprezę

Podobne imprezy

Zobacz koniecznie

przewiń w lewo przewiń w prawo

Witryna korzysta z plików cookies oraz informacji zapisywanych i odczytywanych z localStorage, aby dopasować interesujące treści oraz reklamy. Korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki, w szczególności w zakresie cookies, oznacza, że pliki będą umieszczane na urządzeniu końcowym. Możesz zmienić ustawienia przechowywania i dostępu do cookies i localStorage używając ustawień przeglądarki lub używanego urządzenia. Szczegóły w Polityce Prywatności.

Zamknij